Log ind for medlemmer

Som medlem af TEKNIQ får du adgang til den nyeste information fra TEKNIQ, blanketter, information om nye love samt meget mere.

Ønsker du at blive medlem af TEKNIQ, så kontakt os på mail TEKNIQ@TEKNIQ.DK

Vådrum

Vådrummet er det mest regulerede rum i vores bygninger. Alle bestemmelser i BR10 skal opfyldes i forbindelse med etablering eller renovering af et vådrum.

Et vådrum defineres ofte som et rum, hvor der er placeret et gulvafløb. Wc-rum, køkken og bryggers er derfor ikke defineret som vådrum, men kan kaldes fugtige rum, idet der også her skal foretages vurdering af fugtbelastningen af vægge og gulv.

Der findes en SBi-anvisning om vådrum (By og BYG anvisning 200), som giver anvisninger til alle bygherrrer, rådgivere og udførende håndværkere om etablering eller renovering af vådrum.

I forbindelse med etablering eller renovering af vådrum er der en række forhold, som bygherre i samarbejde med sine rådgivere og udførende skal træffe. De fysiske forhold som indretning og valg af komponenter er oplagte, men der skal også tages stilling til den forventede belastning af vådrummet. For at hjælpe denne proces sikkert i mål har TEKNIQ udarbejdet en blanket, der kan danne grundlag for tilbud.
Sidst opdateret 17.01.2011