Mads Risgaard Knudsen

Mads Risgaard Knudsen

Teknisk konsulent

mrk@tekniq.dk

7742 4226

Birger T. Christiansen

Birger T. Christiansen

Teknisk konsulent

btc@tekniq.dk

7742 4244

Opdateret viden om byggeteknik

Fra alarmsystemer til energieffektivisering, vedvarende energiløsninger og vandinstallationer

Den teknologiske udvikling i installationsbranchen går stærkt, og det er derfor afgørende for den enkelte virksomhed at holde sig ajour med den nyeste viden på det tekniske område. Det gælder alt fra alarmsystemer til energieffektivisering, vedvarende energiløsninger og vandinstallationer.

Bygningsreglement, kvalitetssikring og autorisation

TEKNIQ orienterer løbende sine medlemmer om udviklingen i branchen og om lovgivningsmæssige rammer, som virksomhederne er underlagt. Det gælder fx bygningsreglementet, stærkstrømsbekendtgørelsen, gasreglementet, autorisationslovgivningen, kvalitetssikring og diverse certificeringsordninger.

Rådgivning om konkrete spørgsmål

TEKNIQ rådgiver og vejleder desuden medlemmer i forhold til konkrete spørgsmål fra virksomhedernes dagligdag.

Herudover påvirker TEKNIQ myndigheder, politikere og lignende med henblik på at skabe optimale betingelser for branchen. I konkrete sager iværksætter TEKNIQ kampagner, der både kan være målrettet egne medlemmer, beslutningstagere og forbrugere.


Senest opdateret 08-06-2016

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.