TEKNIQ Barsel - markedets billigste barselsfond

TEKNIQs medlemmer har markedets billigste barselsfond. TEKNIQ Barsel er op til 40 procent billigere i forhold til Barsel.dk, Industriens Barselsfond og DA-barsel.dk

Satser til barselsfond afhænger af arbejdsgiverorganisation

Alle danske virksomheder med ansatte skal indbetale til en barselsfond. Til gengæld får arbejdsgiveren refunderet udgifterne til medarbejdernes barsel og orlov.

Der findes forskellige barselsfonde, som virksomheder kan indbetale til. Den barselsfond, man indbetaler til, afhænger af, hvilken arbejdsgiverorganisation man er medlem af.

TEKNIQ Barsel op til 40 procent billigere

I TEKNIQ betaler medlemmerne kun 0,15 procent af lønsummen til TEKNIQs Barselsfond.

Der er op til 40 procent forskel på satserne, afhængig af hvilken arbejdsgiverorganisation man er medlem af. Den dyreste barselsfond er den offentlige Barsel.dk, som for eksempel medlemmerne af Arbejdsgiverne (tidligere DS Håndværk & Industri) indbetaler til, og TEKNIQ Barsel er den billigste.

Klik for stort billede:

Barselsskema 2017

Eksemplerne er udregnet med en årsløn svarende til 300.000 kroner.

Bidrag opkræves tillige med kontingent

TEKNIQs medlemmer sparer ikke kun ved det lavere bidrag, men også tid til administration til betaling til barselsfonden, fordi bidraget opkræves kvartalsvis tillige med kontingentet til TEKNIQ.


Senest opdateret 04-07-2017

Anne Mette Høiler

Anne Mette Høiler

Konsulent

amh@tekniq.dk

7741 1564

2949 4662

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.