Godt arbejdsmiljø med Avidenz

TEKNIQ Arbejdsgiverne har en samarbejdsaftale med den autoriserede arbejdsmiljørådgiver Avidenz A/S.

Det betyder, at du som medlem hos TEKNIQ Arbejdsgiverne kan henvende dig til Avidenz A/S og få telefonisk afklaring af konkrete, arbejdsmiljømæssige spørgsmål, herunder om du har et arbejdsmiljømæssigt problem i henhold til arbejdsmiljøloven.  

Hvis du har behov for egentlig rådgivning og sagsbehandling af de ovennævnte problemstillinger, skal du enten betale et honorar for den forbrugte tid eller lave en kundeaftale med Avidenz A/S. Med en kundeaftale opnår du rabat på deres normale timepris.  

Avidenz A/S er autoriseret rådgiver inden for arbejdsmiljø. Det betyder, at de er godkendt til at yde assistance ved de påbud, hvor Arbejdstilsynet har påbudt jer at søge rådgivning hos en autoriseret virksomhed.

Generelt om Avidenz A/S:

Virksomheden er en rådgivningsvirksomhed inden for arbejdsmiljø og miljø – og beskæftiger sig med udvikling af disse områder hos virksomheder inden for industri, håndværk og handel. De har lokale konsulenter i hele landet og specialister inden for alle områder af arbejdsmiljø og miljø. 


Sådan bruger du aftalen

Læs mere om Avidenz på deres hjemmeside eller kontakt dem telefonisk på 6617 3455 - husk at have dit medlemsnummer parat, så du kan få gratis vejledning.


Senest opdateret 22-01-2020

lone-alstrup-arbejdsmiljoe

Lone Alstrup

Arbejdsmiljøkonsulent

lal@tekniq.dk

7742 4221

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.