Rabatter på skærm-, sikkerheds- og arbejdsbriller med Dansk Erhvervsoptik

Dansk ErhvervsOptik er en landsdækkende sammenslutning af autoriserede optikere, der har specialiseret sig i rådgivning og salg af jobbriller.

Hvordan har din dag været? Er du træt efter et par timers arbejde ved computeren? Kniber du øjnene sammen eller læner dig frem mod skærmen for bedre at kunne se?

Er du håndværker o.lign. og har du problemer med at udføre dine arbejdsopgaver? Så kan en specialbrille være løsningen. Behovet for specialbriller opstår, fordi synet ændrer sig. Typisk omkring de 40 år får øjnene sværere ved at vænne sig til korte og lange afstande. Det kan dine almindelige briller sjældent løse.

Som medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne får du skærm-, sikkerheds- og arbejdsbriller til fordelagtige priser (typisk 40% lavere i forhold til, hvis man ikke har en aftale) gennem Dansk ErhvervsOptik, der er en landsdækkende sammenslutning af autoriserede optikere, der har specialiseret sig i rådgivning og salg af jobbriller.

Fordele

  • Skærm-, sikkerheds- og arbejdsbriller
  • Specielle priser gælder

Dansk ErhvervsOptik har desuden til deres kunder lavet en vejledning om tilretning af arbejdspladsen. Bord, skærm, tastatur, mus og andet har betydning for dit syn og velbefindende. Du finder vejledningen om tilretning af arbejdsplads her (kræver login).

Se priserne

Som medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne får du arbejds-, sikkerheds-  og skærmbriller til fordelagtige priser. 

Se prislisten for skærmbriller.
Se prislisten for sikkerhedsbriller.
Se prislisten for arbejdsbriller.

Sådan får du rabat

Ønsker du at benytte aftalen, skal du medbringe en udfyldt og stemplet rekvisition fra din arbejdsgiver på den valgte brille til den optiker, du vælger.

Download rekvisition for:
Klik her for at se, hvilke optikere der hører ind under ordningen.


Senest opdateret 22-12-2020

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.