Kontakt TEKNIQ

Energicenter

kundeservice@privatbesparelser.dk

7070 7101

Man-fre 9-15

Hjælpeværktøjer

Her har vi samlet en række dokumenter, som i de fleste tilfælde vil kunne sikre, at du kan skaffe din kunde tilskud til udførte energieffektiviseringsarbejder.

Hvis du har brug for at få uddybende afklaringer er du altid velkommen til at kontakte Energicenteret på 7070 7101 eller kundeservice@privatbesparelser.dk

Vi har telefontid klokken 9.00-15.00 fra mandag til fredag, og mandag, onsdag og fredag kan du desuden få teknisk support til beregninger med mere.

Dokumenter

  • Guide til ansøgning, som beskriver hvordan du ansøger om tilskud for kunden
  • Overdragelse af energibesparelse. Som skal anvendes i forbindelse med alle ansøgninger. Det er en god ide at have den liggende i bilen, så du kan dokumentere, at kunden har indgået aftalen før projektet blev igansat

Eksempler på tilskud

  • Varmepumper, som angiver det mulige tilskud ved den nye tilskudssats per 1. januar 2017 (opdateret 1. februar 2020)
  • Kedeludskiftninger og konverteringer, som angiver det mulige tilskud, ved den nye tilskudssats per 1. januar 2017 (opdateret 1. februar 2020)

RegnearkSenest opdateret 08-10-2020

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.