Send sikre e-mails til TEKNIQ

TEKNIQ har en e-mailadresse, som du bør bruge, når du sender personoplysninger til os.

Persondatareglerne kræver, at en virksomhed passer godt på personoplysninger, der sendes til andre. Det kan blandt andet gøres ved at kryptere den e-mail, der indeholder oplysningerne. Det gælder både selve indholdet af e-mailen og vedhæftede filer.

TEKNIQ har en e-mailadresse, som bør benyttes, hvis man sender personoplysninger til os. Det kræver, at du har hentet og installeret vores certifikat og den såkaldte offentlige nøgle. 

Find begge dele her

I søgefeltet skriver du sikkeremail@tekniq.dk. Du vil herefter kunne hente TEKNIQs certifikat ved at klikke på knappen ”hent certifikat”. 

Derefter skal du installere certifikatet i dit e-mailprogram. Her skal du blot følge vejledningen fra Digitaliseringsstyrelsen for dit e-mailprogram, som du finder her

Har du problemer med at installere certifikatet og tilføjelsesprogrammerne, skal du tage kontakt til din IT-medarbejder eller NemID support. Kontaktoplysninger til NemID support finder du her

Når du har hentet TEKNIQs certifikat og installeret det, kan du sende krypterede e-mail og vedhæftninger til TEKNIQ. 

Vi ser frem til at høre fra dig.


Finn Bonnesen

Finn Bonnesen

It-ansvarlig

fibo@tekniq.dk

7741 1593

2618 8121

Kim Koch

Kim Koch

Konsulent og advokat

kko@tekniq.dk

7741 1592

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.