Kurser med et formål

Enhver udvikling er uløseligt forbundet med læring

Kompetenceudvikling er et centralt omdrejningspunkt for branchens udvikling, og er en vigtig investering i at sikre, at installationsvirksomheden også i morgen er i stand til at løfte opgaverne den lille smule bedre, der gør, at konkurrenceevnen holdes intakt.

TEKNIQ tilbyder et stort udvalg af målrettede praksisorienterede lederkurser og -uddannelser, der alle sigter mod at skabe det størst mulige udbytte for både installationsvirksomhed og leder. Vi er derfor glade for, at sidste års deltagere gav vore kurser og uddannelser en samlet evaluering på hele 4,5 ud af 5 mulige.

Vi håber, at vi også har dét, du søger.

For at gøre det let, kan du både søge efter relevante kurser og uddannelser via vor emneoversigt, men du kan også vælge at gå direkte til de aktuelle hold via datooversigten.

Det lønner sig at være i god tid. En række af vore kurser og uddannelser bliver nemlig ofte overtegnet. Desuden giver vi 10% rabat på alle kurser og 5% rabat på alle længerevarende uddannelser, hvis du tilmelder dig senest 6 uger før startdatoen.

Vi vil også gerne anbefale, at du tilmelder dig vores kursusnyhedsbrev, så du automatisk modtager information om de kommende kurser og uddannelser. Vi trækker hver måned lod blandt de nye tilmeldte om to biografbilletter.

Du er meget velkommen til at kontakte os med spørgsmål til vores kurser og uddannelser, eller hvis du har spørgsmål til, hvad der passer bedst til dine ønsker og behov.


Senest opdateret 02-03-2018

Nyhedsbrev

Henrik Carøe Gjellebøl

Henrik Carøe Gjellebøl

Udviklingschef

hcg@tekniq.dk

7742 4233

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.