Bygningsreglement (BR 15) - brug i hverdagen

Når en bygning skal opføres eller renoveres, indgår der mange parametre.

Fra ansøgning til aflevering er hverdagens løsninger betinget af et nært kendskab til indholdet af byggebestemmelserne. Dette uanset om det er en kedel der skal skiftes eller der skal gives tilbud på et nyt badeværelse. Hvilke regler gælder ved renovering, skal lyd- og brandkrav følges?

Alle valg af løsninger afhænger af den konkrete bygnings alder og tilstand samt i høj grad af, om der er tale om en ”væsentlig” ændring eller blot en mindre renovering uden behov for ansøgning eller anmeldelse. Skal energikilden skiftes er der helt særlige bestemmelser, som medfører behov for rådgivning.

Hvem bør deltage?

Kurset henvender sig til ledere og medarbejdere, som varetager etablering og renovering af bygningers vådrum, varmeforsyning eller blikarbejder.

Kursusindhold

» Bygningsreglementets opbygning og brug
» Fokuspunkter for installatøren
» Vejledninger til BR for installatøren
» Løsningseksempler

Form

Kurset kombinerer korte indlæg og drøftelse af konkrete problemstillinger med gennemgang af løsningseksempler og anbefalede metoder. Kurset er tilrettelagt med fokus på at skabe praktisk udbytte for deltagerne.

Kalender

Der er pt. ingen arrangementer i kalenderen.

Kontakt TEKNIQ

Har du spørgsmål? Kontakt os!

cnl@tekniq.dk

4343 6000

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.