Facility Management – fra installationsservice til bygningsdrift

Mange bygningers drift udbydes helt eller delvist under overskriften Facility Management

En stor del af driften af en bygning er sikring af de tekniske installationer, både at de fungerer efter hensigten, og at de løbende optimeres, så bygningen blive stadigt mere driftseffektiv.

Kurset ser på Facility Management generelt belyst fra købersiden og giver hermed lejlighed til at få viden direkte fra en af de mere erfarne kunder i branchen. Hermed vil du som deltager få indblik i Facility Management generelt og lære dette markedssegments grundbegreber, ligesom du vil få indblik i, hvad kontrakterne typisk indeholder og hvorfor.

Hvem bør deltage?

Kurset henvender sig til ledende medarbejdere og ejere, der vil have mere indsigt i markedssegmentet Facility Management.

Kursusindhold

Med en blanding af forelæsning, oplæg og diskussion formidles viden om Facility Management som markedssegment for installatører. Kurset gennemgår centrale begreber, kontrakt- og udbudsformer og praksis, samt formidler erfaringer fra købersiden.

Form

Kurset kombinerer oplæg og diskussion.

Kalender

Der er pt. ingen arrangementer i kalenderen.

Kontakt TEKNIQ

Har du spørgsmål? Kontakt os!

cnl@tekniq.dk

4343 6000

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.