El-konsulent søges til Klima, Teknik og Erhverv

Har du en teknisk baggrund, og interesserer du dig for elbranchens udvikling?

Har du lyst til at servicere vore medlemsvirksomheder på elområdet og give faglig, teknisk rådgivning?
Besidder du teoretisk viden og praktisk erfaring i forhold til udførelsen af elektriske installationer og bestemmelserne for disse? Kan du formidle i et klart sprog?

Så har vi jobbet til dig hos TEKNIQ Arbejdsgiverne, hvor du samtidig bidrager til den grønne omstilling.

Om TEKNIQ Arbejdsgiverne

TEKNIQ Arbejdsgiverne, som er landets tredje største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation, repræsenterer 4.100 virksomheder inden for el, VVS og metal og er en del af Dansk Arbejdsgiverforening. Branchen beskæftiger 55.000 medarbejdere. I TEKNIQ Arbejdsgiverne arbejder ca. 80 engagerede medarbejdere, hvoraf 60 er placeret på hovedkontoret i Glostrup og 20 i Odense.

Som TEKNIQ Arbejdsgivernes nye el-konsulent vil du få en travl hverdag i en organisation, som er i rivende udvikling, og hvor grøn omstilling og digital transformation er nøgleordene. I afdelingen for Klima, Teknik og Erhverv er vi 15 medarbejdere. Du vil du indgå i et team på 4 kollegaer i el-sektionen.

Om jobbet

Vi søger en El Konsulent, som er optaget af den teknologiske udvikling og af reglerne i elbranchen, og som har lyst til at bringe sin viden i spil som repræsentant for TEKNIQ Arbejdsgivernes medlemmer i råd og udvalg og i samarbejde med interessenter og branchens parter.


Du er den ideelle el-konsulent, når du har en uddannelsesmæssig baggrund som installatør, ingeniør, eller maskinmester og har praktisk erfaring med udførelse af elektriske installationer. Desuden besidder du teoretisk viden om dimensionering og bestemmelser for udførelse af elektriske installationer – Installationsbekendtgørelsen og DS/EN 60364 standardserien

Vi forestiller os, at du

  • Har et godt kendskab til elbranchen og de udfordringer, som branchen står overfor
  • Har interesse for lovgivning og samfundsforhold 
  • Kan formidle klart i skrift og tale og er en god kommunikatør på flere platforme lige fra telefonen til video vejledninger, artikler, høringssvar, webinarer og foredrag
  • Er handlekraftig og forfølger det, du sætter dig fo
  • Nyder at undersøge problemstillinger og udvikle ekspertise
  • Er social og kan lide at interagere med mennesker
  • Er detaljeorienteret og følger procedurer
Du vil repræsentere TEKNIQ Arbejdsgivernes i faglige udvalg og vil være med til at øge vores synlighed og du går i tæt dialog med TEKNIQ Arbejdsgivernes medlemmer.

Vi tilbyder et alsidigt job med masser af faglige og personlige udfordringer i et godt arbejdsmiljø med kompetente kollegaer. Du vil arbejde selvstændigt på dit område men også i tæt dialog med både kollegaer og samarbejdspartnere. De fleste dage vil du være på kontoret i Glostrup, og andre dage vil du være ude at netværke, behovsafdække, rådgive med mere. 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fast fuldtidsstilling med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer. Du vil få en løn, der afspejler dine kvalifikationer. Spørgsmål om stillingen kan stilles til Underdirektør Simon O. Rasmussen på mail sra@tekniq.dk

Interesseret?

Send din ansøgning og cv elektronisk til job@tekniq.dk hurtigst muligt, og senest den 17. november 2021. Vi indkalder løbende til samtaler, så send os din ansøgning hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.


Senest opdateret 22-10-2021

Værd at vide

Ansøgningsfrist: 17. november

Spørgsmål vedr. stillingen: Kontakt underdirektør Simon O. Rasmussen på mail: sra@tekniq.dk

Ansøgning sendes til job@tekniq.dk

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.