Dygtig studerende der brænder for foreningsliv og e-læring i praksis

Er du en ildsjæl, der sætter foreningslivet højt og brænder for e-læring? TEKNIQ Arbejdsgiverne har brug for en engageret og skarp studerende med lyst til at bistå vores arbejde med lederuddannelser og lokalforeninger,

Vi tilbyder et spændende og udfordrende studiejob i et uformelt og afslappet arbejdsmiljø, hvor arbejdsopgaverne vil bestå af bistand til vores lokalforeninger og en digital vidensportal til vore lederuddannelser. Du vil skulle arbejde selvstændigt på områderne med tæt sparring med dygtige kolleger.

Vi forestiller os, at du:

  • Er praktisk og detaljeorienteret.
  • Har kendskab til e-læring og har forståelse for e-læringsplatforme.
  • Har gode kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt.
  • Har godt humør, lyst til at lære og gode samarbejdsevner.
  • Tager ansvar og ikke er bange for at kaste dig ud i nye udfordringer

Måske er du ved at tage en uddannelse indenfor kommunikation, digitale studier, digitale medier, lærer eller lignende.

Om os

TEKNIQ Arbejdsgiverne er landets tredje største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation og repræsenterer 4.100 virksomheder inden for el, vvs og metal, og er en del af Dansk Arbejdsgiverforening. Hos os bliver du en del af en organisation i forandring, hvor grøn omstilling og en digital transformation er nøgleordene.

Løn og vilkår

Din ugentlige arbejdstid vil i gennemsnit være 15 timer med mulighed for fleksibilitet i begge retninger for eksempel ved eksamensperioder. Du vil få en løn, der afspejler dine kvalifikationer. Vores sekretariat er placeret i henholdsvis Glostrup og Odense, og dit faste arbejdssted kan være begge steder.

Kontakt chefkonsulent Charlotte Thorsgaard Frandsen på 77 42 42 72, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Send os din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk til job@tekniq.dk hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende.


Senest opdateret 06-10-2021

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.