Kredsens Dag 2018

På Kredsens Dag 2018 kan du blive klogere på, hvordan adfærd og kommunikation sikrer din virksomhed et godt omdømme.

Kredsens Dag 2018 


Se invitation og program som PDF
 

”Dit omdømme betyder alt” - Richard Branson

Kommunikationen er blevet hurtigere, og alle kommunikerer hele tiden.

Men din virksomheds kommunikation er ikke alene det billede, der skaber jeres omdømme - det er også den adfærd, kunderne møder fra dine medarbejdere. 

TEKNIQ har fået lavet en kundeundersøgelse for at tage temperaturen på det omdømme, vi har hos vores kunder. Lever vi op til fordommene, gode og dårlige? Og hvad gør vi helt konkret for at arbejde med vores omdømme? Hvilke håndtag i arbejdet med vores egen og medarbejderes adfærd kan vi trække i for at sikre et godt solidt omdømme, som virksomhed og som branche? 

Det bliver præsenteret og diskuteret på Kredsens Dag 2018. 

Program (1½ time i alt)

10 min.  Velkomst  
   v/ TEKNIQ-repræsentant 
 40 min.   Branchen omdømme – hvad siger kunderne?
   v/ FRIDAY 
 10 min.  Pause
 20 min.   Konkret håndtering af virksomhedens omdømme
   v/ FRIDAY
 10 min.  Opsamling og afrunding

I forbindelse med kredsenes generalforsamling tilbyder TEKNIQ at deltage sammen med kommunikationsbureauet FRIDAY til halvanden times præsentation og diskussion om kommunikation i virksomheder. Det kalder vi Kredsens Dag. 

Send en mail til udviklingschef Henrik Carøe Gjellebøl, hvis din kreds vil have besøg og lære meget, meget mere om kommunikation og virksomhedens omdømme. 

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.