Det vigtigste element i et byggeri er tillid

Vores medlemmer er de bedste samarbejdspartnere - læs her hvorfor.

Når en bygherre, en rådgivende ingeniør eller en arkitekt giver vores medlemmer en entreprise, så er det fordi de ved, at de vil opleve en tæt personlig kontakt, en usædvanlig fleksibilitet og et kvalitetshåndværk.

Nærkontakt til løsninger

Når du indgår samarbejde med en af vores medlemsvirksomheder, så får du direkte kontakt med ejeren, direktøren eller en tilsvarende leder, som kan tage beslutninger på stedet. Og med en flad organisation i de enkelte medlemsvirksomheder er der aldrig langt fra ord til handling.

Veluddannede teknikere

Alle vores konstruktører, bygge-, el- og vvs-teknikere er på forkant med den markante udvikling, som foregår inden for brancherne og det sikrer dig en professionel løsning, uanset opgavens art.

Hovedentrepriser

Installationer er en væsentlig del af en hovedentreprise. Derfor er el- og vvs-entreprenørerne et naturligt valg som hovedentreprenør. Udover at vi naturligvis er el- og vvs-specialister, så har alle vores entreprenører et netværk til lokale murere, tømrere, malere, tæppefolk etc., som kan udføre kvalificerede fagentrepriser.

Vores frihed til at vælge underleverandører – og deres frihed til at sige ja eller nej – er din garanti for, at opgaverne altid bliver løst med entusiasme, til tiden og til en konkurrencedygtig pris.

Derfor kan du være sikker på, at en hovedentreprise gennem el- og vvs-entreprenørerne både er en rationel og en økonomisk god løsning. Ikke nok med det – når opgaverne er samlet et sted, så ligger ansvaret også kun et sted – og det er en tryg fornemmelse.

Nybyggeri

Vores speciale er el- og vvs-opgaver, og vi har stor erfaring i at forestå de opgaver, vi får stillet af bygherrer, rådgivende ingeniører og arkitekter. Også de små nuancer som er med til at fuldende et kvalitetsbyggeri.

Vores brede faglige ekspertise betyder også, at vi er i stand til at planlægge og styre de mest komplekse opgaver uden ubehagelige overraskelser.

Vedligehold

Der er god økonomi i at vedligeholde installationer, uanset om det er i boligblokke eller industri.

Lad os gå bygningerne igennem og aftale, hvor, hvordan og hvornår vi skal udføre opgaven! Vi udarbejder en rapport med de aftalte punkter og den aftalte økonomi, så der ikke er nogen tvivl om aftalens indhold. Herefter kan du bruge dine ressourcer til det, du er bedst til. Nøjagtig på samme måde som vi gør.

Renovering

I enhver gammel bygning kommer der et tidspunkt, hvor enten tag, varmesystem, køkken, bad eller måske klimaanlæg trænger til udskiftning. I de fleste tilfælde vil vi også kunne hjælpe dig til et lavere energiforbrug ved at renovere installationerne. Det kræver ikke blot planlægning ned til mindste detalje – det kræver også, at arbejdet bliver udført med en sund balance mellem installation af ny teknik og respekt for bestående bygningskunst.

Når vi kender opgaven, så håndplukker vi de fagfolk, der har den største ekspertise til jobbet, og de som kender den hårfine balance mellem effektivitet og respekt for eventuelle beboere eller ansatte.

Vores brede erfaring på tværs af fagområder betyder, at vi har en god fornemmelse af, hvad der kan lade sig gøre – og hvordan det bedst kan lade sig gøre. Det giver et problemløst forløb – uanset om entreprisen omfatter nybyggeri, vedligehold eller renovering.

Det er det, der sikrer et vellykket samarbejde.


Senest opdateret 04-11-2014

Jan Eske Schmidt

Jan Eske Schmidt

Videnspartner

jes@tekniq.dk

7741 1560

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.