Bliv medlem

Foreningen af ventilationsfirmaer

Der er mange gode grunde til at være medlem af FAV, og her er syv.

 1. Foreningen af ventilationsfirmaer samler branchen og giver den større gennemslagskraft i de råd og udvalg, hvor FAV er repræsenteret direkte, eller hvor foreningen er repræsenteret gennem TEKNIQ Arbejdsgiverne. Det drejer sig om aktivt lobbyarbejde over for såvel politikere og embedsmænd som bygherrer og investorer.

 2. FAV danner baggrund for udveksling af viden og erfaringer ved hyppig medlemskontakt og medlemsmøder – mindst tre om året fordelt i landet.

 3. Medlemmerne i FAV samarbejder på miljøområdet for konstant at være i front med ventilationsløsninger, der repræsenterer det ypperste på området. Derfor er det i sig selv et kvalitetsstempel at være medlem af FAV.

 4. FAV arbejder for udbredelse af VENT-ordningen gennem profilering over for rådgivere, bygherrer og andre interessenter, herunder det politiske system.

 5. FAV deltager aktivt i videreudvikling af uddannelserne og ønsker at skabe større bevidsthed om ventilationsteknikken.

 6. FAV arbejder kontinuerligt på at højne kvaliteten i ventilationsbranchen, blandt andet ved at arbejde for indførelsen af fælles standarder for projektering, udførelseskvalitet og lignende. Internt i virksomhederne udvikler FAV efteruddannelseskurser alene og i samarbejde med TEKNIQ Arbejdsgiverne
  og VELTEK.

Det får du som medlem

Som medlem af FAV bliver virksomheden en del af et branchefællesskab. Det giver mulighed for at påvirke de rammer og den udvikling, der er en del af ventilationsfirmaernes hverdag. Og det giver adgang til en række aktiviteter og møder med kolleger og konkurrenter.

Samtidig har I mulighed for at markedsføre jer som medlem af FAV og vise kunderne, at I er en virksomhed, der medvirker til at udvikle branchen. FAV er et kvalitetsstempel for professionelle ventilationsfirmaer.

Eksempler på tidligere emner for medlemsmøder:

 • Information om VENT-ordningen og debat om mulighederne for yderligere udbredelse og udvikling af ordningen
 • Performancetesting og funktionsafprøvning - praktiske og juridiske udfordringer
 • El-besparelser i ventilationsanlæg: Hvordan identificeres el-besparelser, og hvilke typer af anlæg er de mest oplagt at optimere på? Hvad er fordelene for kunderne, og hvilken betydning har det for servicering af anlæggene?
 • Salg af energibesparelser i ventilationsanlæg – giv kunderne et ekstra argument for at optimere deres anlæg.

Som medlem af FAV deltager virksomheden også i en årlig analyse af det samlede ventilationsmarked, så I er med til at give et billede af, hvordan markedet udvikler sig, og hvad vi kan forvente i fremtiden. Resultaterne af undersøgelsen er naturligvis forbeholdt FAV-medlemmerne.


Senest opdateret 13-02-2020

Dorte Nørregaard Larsen

Dorte Nørregaard Larsen

Konsulent

dnl@tekniq.dk 

7742 4280

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.