Nordjyske håndværkeres troværdighed er i top

Pressemeddelelse udsendt på vegne af de respektive TEKNIQ-rådsformænd med regionale tal og citater.

Langt hovedparten af de nordjyske boligejere har gode erfaringer med håndværkere. Det viser nye tal fra Bolius, som ifølge det regionale TEKNIQ-råd gør op med tidligere tiders fordomme om håndværkerne og deres punktlighed.

Boligejerne i Nordjylland er i langt overvejende grad glade for deres håndværkere. I hvert fald så viser nye tal fra Bolius, at hele 84 procent af regionens boligejere generelt har enten gode eller meget gode erfaringer med at benytte håndværkere.

”Det understreger bare, at du kan stole på fagligheden hos de håndværkere, du lukker ind i dit hjem. Et billede, vi i høj grad også genkender fra el- og vvs-branchen,” siger Per Møller Christensen, formand for TEKNIQ-råd Nordjylland, der repræsenterer regionens el- og vvs-installationsvirksomheder.

Han vurderer, at tallene i undersøgelsen samtidig er et bevis på, at tidligere tiders fordomme om håndværkeres troværdighed og tvivlsomme forhold til det at overholde indgåede aftaler er en saga blot. Undersøgelsen fra Bolius viser da også, at hele 94 procent af de nordjyske boligejere oplever, at håndværkerne altid eller næsten altid møder op til den aftalte tid.

”Eksempelvis i installationsbranchen har man arbejdet intensivt på at modernisere den daglige drift og forbedre kontakten til kunderne. Og det er meget positivt at se, at det har haft den ønskede effekt – også her i Nordjylland,” siger Per Møller Christensen, og uddyber:

”Der er tale om en løbende proces, som også skal fortsætte og styrkes yderligere i fremtiden. For tilfredse kunder er i sidste ende el- og vvs-installatørernes bedste salgsargument,” siger Per Møller Christensen.

Kilde: Bolius

Kilde: Bolius

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.