Bornholmerne er kvalitetsbevidste

Kvaliteten er langt vigtigere end prisen, når bornholmske boligejere skal have udført arbejde i deres hjem. Det viser en ny befolkningsundersøgelse fra brancheorganisationen TEKNIQ Arbejdsgiverne.

For 51 procent af indbyggerne på Bornholm og i resten af Region Hovedstaden er det kvaliteten af arbejdet, der betyder mest, når de skal vælge håndværker. Det viser besvarelserne i en ny befolkningsundersøgelse fra TEKNIQ Arbejdsgiverne og YouGov blandt 2.000 danskere. Til sammenligning peger kun 20 procent på prisen som det vigtigste kriterie.

”Det er positivt at se, at bornholmerne har sans for kvalitet. Især når det gælder el- og vvs-installationerne i boligen, er der da også god grund til at sikre, at tingene bliver lavet ordentligt,” siger Jacob Grønberg Svendsen, vvs-installatør hos Flemming Svendsen VVS i Rønne og medlem af TEKNIQ Arbejdsgivernes regionale råd for Region Hovedstaden, der repræsenterer el-, vvs- og metalvirksomhederne i regionen, og uddyber:

”Fejlagtige el- og vvs-installationer kan i sidste ende blive en dyr fornøjelse – især hvis de resulterer i vand- eller brandskader. Så pengene er rigtig godt givet ud på en dygtig fagmand, der har styr på sit håndværk,” siger Jacob Grønberg Svendsen.


TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.