De særlige regler og krav til arbejder på større og mindre køle- og varmepumpeanlæg

På temamødet bliver deltagerne guidet igennem de særlige myndighedskrav, der er til arbejder på køle- og varmepumpeanlæg. Desuden bliver deltagerne også introduceret til, hvordan de nemt kommer i gang med uddannelse af medarbejdere til arbejder på anlæg med mere end 2,5 kg kølemiddelfyldning og efterfølgende opnå ISO 9001 kølecertificering af virksomheden.

Deltagerne bliver yderligere præsenteret for centrale emner indenfor håndteringen af køle- og varmepumpeanlæg og efteruddannelse af medarbejdere, blandt andet:

  • Den Jydske Haandværkerskole orienterer om muligheder for efteruddannelse af elektrikere og vvs- og energispecialister samt nye og fremtidige anlægsmuligheder med naturlige eller syntetiske HFO kølemidler.

  • TEKNIQ vil blandt andet orientere om at EU-Direktiv 2014/68/EU for trykbærende udstyr skifter ressortområde fra Arbejdstilsynet til Sikkerhedsstyrelsen i ultimo 2018, og hvad dette eventuelt kan komme til at betyde for TEKNIQs medlemmer. Ændres 2,5 kg grænsen og vil vi se flere gasdrevne køleanlæg?

  • Derudover vil TEKNIQ præsentere et rammesystem for ISO 9001:2015 kvalitetsledelsessystem, der gør den lovpligtige ISO 9001 certificering af køleaktiviteter i en installationsvirksomhed mere tilgængelig end tidligere

Dato

06. juni 2018
kl. 12:30 - 16:30

Sidste tilmelding:
06. juni 2018

Mødearrangør

TEKNIQ

Sted

Den Jydske Haandværkerskole
Ellemosevej 25
8370 Hadsten

Se på kort

Materiale til Download

Hent program

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.