KvinTEQ

KvinTEQ

KvinTEQ - TEKNIQs erhvervsnetværk for kvinder i installationsbranchen.

Hvad er KvinTEQ?

KvinTEQ er et erhvervsnetværk for kvinder i installationsbranchen, der arrangerer temamøder, virksomhedsbesøg og studieture for medlemmerne med det sigte at styrke deres kompetencer og viden om installationsbranchen. 

På samme tid bliver medlemmerne en del af et stærkt netværk, der rummer kvinder med erfaringer på tværs af jobfunktioner. 

KvinTEQs medlemmer består af alt fra ledere og bestyrelsesmedlemmer til bogholdere og medhjælpende hustruer.

Hvem kan blive en del af KvinTEQ?

Du kan blive en del af KvinTEQ, hvis du er kvinde, ledende eller administrativ medarbejder og har relation til installationsbranchen. Uanset om du arbejder inden for el- eller vvs-branchen, er du velkommen i KvinTEQ.

Hvad får jeg ud af at være med i KvinTEQ?

Netop det faktum, at der sidder kvinder i mange forskellige jobfunktioner i KvinTEQ, gør netværket unikt. Det skaber mulighed for erfaringsudveksling mellem personer, der har hvert sit fokus i kraft af deres forskellige roller i virksomheden. 

Herudover er tonen fri, og under møderne er medlemmerne ikke konkurrenter, men kollegaer der alle skal have noget relevant med hjem.

Vil du være med?

Ønsker du at blive medlem af KvinTEQ, udfyld og indsend indmeldelsesblanketten til Anne Mette Høiler, der er TEKNIQs repræsentant i netværket og står for driften. 

Et medlemskab koster kun  600 kroner årligt, ligesom der er udgifter til de særlige arrangementer.


Senest opdateret 02-02-2018

se også

Medlemmer

   Ikon pil
Styregruppe


 Ikon pil

BLIV MEDLEM

Anne Mette Høiler

Anne Mette Høiler

Konsulent

amh@tekniq.dk

7741 1564

2949 4662

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.