Webredaktoer-Tine-Lund

Tine Lund

Webredaktør

7741 1501

tlu@tekniq.dk

Velkommen til vores nye opdaterede site

For at gøre det nemmere for dig som bruger, har vi samlet alt relevant indhold fra både tekniq.dk og arbejdsgiverne.dk her på sitet.

Vi bevaret det meste af den struktur, man kender fra tekniq.dk med hurtig menuadgang til både BLANKETTER og VIDENCENTER.

Som noget nyt på siden har vi forsøgt også at dele indholdet ind i branche-kategorierne:

Vi håber på den måde, at det bliver mere overskueligt for dig som medlem at finde rundt her på siden, hvad enten du har været vant til at benytte tekniq.dk eller arbejdsgiverne.dk.

Mangler du noget?

Kan du ikke finde det, du leder efter, kan du prøve at bruge søgefeltet på forsiden af hjemmesiden eller forstørrelsesglas-ikonet ude i højre side på de enkelte indholdssider.

Hvis du oplever fejl eller mangler, eller hvis du har forbedringsforslag, hører vi meget gerne fra dig. Kontakt en af vores to webredaktører, Tine Lund på tlf. 3050 7748 / mail: tlu@tekniq.dk.

Næste skridt bliver en ny hjemmeside

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at skabe en helt ny fælles hjemmeside, som vi håber på, kan være driftsklar i foråret 2020; herunder bl.a. en mere dynamisk platform for lokal- og kredsforeninger, der kan understøtte og danne ramme om vidensdeling blandt de lokale bestyrelser.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.