TEKNIQs fagblade

TEKNIQ udgiver fagbladene Electra og Dansk VVS.

Vi lever af gode historier og nyheder om branchen, om el- og VVS-installatørerne, om deres produkter og alt der har med den tekniske installatørs hverdag at gøre.

Dansk VVS

Fagbladet Dansk VVS er VVS-installatørernes traditionsrige blad, der ikke er bange for fornyelse. Her vil du kunne få de seneste nyheder, tendenser i branchen, dybdegående artikler om aktuelle temaer og portrætter af nøglepersoner i branchen.

Dansk VVS er klart det medie, der læses mest i VVS-branchen. Hver læser bruger i gennemsnit 32 minutter på bladet. Det læses af ca. 15.120 af branchens fagfolk. Fagbladet Dansk VVS fremstår som et troværdigt medie i VVS-branchen.

Der findes ikke andre medier, som dækker dette stofområde på samme kompetente og fyldestgørende måde.

Electra

Electra har rod i et stærkt redaktionelt miljø, hvor nyheder om og for branchen, dybdegående artikler og vedkommende temaer er i centrum, og hvor faglighed og troværdighed spiller hovedrollen i alle henseender.

Fagbladet Electra opfattes blandt læserne meget positivt og har et stærkere image end andre fagblade i elbranchen. Vores læseranalyse dokumenterer, at Electra i langt højere grad end andre fagblade i branchen, vurderes til at være troværdigt, lækkert, med god orientering, gode artikler og et højt fagligt indhold.

Fagbladets placering blandt branchens fagfolk er markant, og Electra er klart i front i forhold til branchens øvrige medier. Det læses oftere og mere end de konkurrerende fagblade.

Annoncer i Dansk VVS og Electra

I vores medieplaner kan du hente oplysninger om:
  • Priser og annonceformater
  • Temaer og deadlines
  • Oplag, fordeling af målgruppen osv.

For information om og bestilling af annoncer, kontakt Louise Andersen.

Abonner på Dansk VVS og Electra

Begge fagblade udkommer 11 gange årligt.

Et årsabonnement koster kr. 550,- pr. år ekskl. moms. pr. blad

Løssalg pr. nummer kr. 54,- ekskl. moms.

Ved bestilling af flere abonnementer på samme blad er der mulighed for rabat.

For information om abonnement og bestilling af Dansk VVS og Electra, kontakt Søs Sørensen.

Har du en god historie?

Kontakt os, hvis du har en god historie eller en idé til en. Redaktionen påtager sig intet ansvar for materiale, der er indsendt uopfordret.

Skriv til redaktør Lasse Andersen.


Lasse Andersen

Lasse Andersen

Redaktør

lan@tekniq.dk

7742 4223

Louise Andersen

Louise Andersen

Annoncekonsulent

annonce@tekniq.dk

3190 1155

Søs Sørensen

Søs Sørensen

Serviceassistent

ssr@tekniq.dk

4343 6000

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.