Nyheder

Læs de seneste nyheder om og fra installationsbranchen.

Du kan også abonnere på TEKNIQs nyhedsbrev - så får du nyhederne leveret direkte til din indbakke cirka en gang om ugen.

Leder du efter nyheder, der er mere end to måneder gamle, så kig i vores arkiv.

Husk at du også kan læse TEKNIQs medlemsorientering.

 • 10 dec 2018

  Bliv vinterklar på vejene

  Varebiler har tre gange større risiko for at blive involveret i trafikulykker end personbiler. Det viser tal fra Havarikommissionen for Trafikulykker. Risikoen er især stor, når vejene bliver frost- og sneglatte. Men en række enkle råd kan reducere risikoen for ulykker markant.
 • 06 dec 2018

  Arbejdsskader kan også ske under julefrokosten

  Hvis en medarbejder kommer til skade under firmaets julefrokost, kan det være omfattet af arbejdsskadeloven. Så husk at få skaden anmeldt, lyder det fra Videncenter for Arbejdsmiljø.
 • 04 dec 2018

  Gør kontrakten brugervenlig

  Med den nye vejledning ”Brugervenlige kontrakter” fra Værdibyg får du indblik i mulighederne for at gøre en kontrakt mere brugbar og læsevenlig – og dermed lettere at anvende i praksis.
 • 23 nov 2018

  Velbesøgt VVS-dag i København

  TEKNIQ VVS-dage 2018 er i fuld gang. Forleden var turen så kommet til København, hvor flere end 60 medlemmer var mødt op for at blive opdateret på branchens aktuelle udvikling og høre ekspert-oplæg.
 • 22 nov 2018

  Grænseværdi for chrom 6 skal revurderes

  Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har bedt Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø samt Arbejdstilsynet om hurtigst muligt at udarbejde et forslag til en ny grænseværdi for det sundhedsskadelige chrom 6.
 • 16 nov 2018

  Glem ikke mersalget i opgangstider

  Trods fyldte ordrebøger og travlhed i installationsbranchen er det vigtigt, at virksomhederne stadig holder fokus på mersalg. Flere virksomheder har imidlertid ikke iværksat tiltag, der skal opkvalificere deres medarbejdere i mersalg, viser ny medlemsundersøgelse.
 • 09 nov 2018

  TEKNIQ mener: Stå fast, Rasmus Jarlov

  Af Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ Installationsbranchen.
 • 08 nov 2018

  Udbetaling af tilskud til virksomheder for ordinære uddannelsesaftaler på el-området

  Det er nu gjort op, hvilke indgåede uddannelsesaftaler der opfyldte kriterierne, og tilskuddet udbetales til virksomhedernes tilknyttede NemKonto tirsdag den 13. november 2018.
 • 07 nov 2018

  Vvs-lærlinge klædt på til DM i Skills

  DM i Skills 2019 rykker nærmere. Tirsdag den 6. november hilste de fire konkurrerende vvs-energilærlinge på hinanden, da de skulle prøve tøj til mesterskaberne.
 • 01 nov 2018

  Ny video: Grib mulighederne i elbranchen

  TEKNIQ og Dansk El-Forbund har i fællesskab udarbejdet en ny video på baggrund af rapporten ”Elbranchens Vision 2025”, der blev offentliggjort tidligere på året.
 • 25 okt 2018

  Varmepumpekurser: Få opdateret dine kompetencer nemt og billigt i 2018

  Arbejder du med varmepumper? Så kan du nu til en meget fordelagtig pris komme på kursus og samtidig sikre dig et uddannelsesbevis, der er kvalificerende, hvis din virksomhed ønsker at blive VE-godkendt.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.