Nyheder

Læs de seneste nyheder om og fra installationsbranchen.

Du kan også abonnere på TEKNIQs nyhedsbrev - så får du nyhederne leveret direkte til din indbakke cirka en gang om ugen.

Leder du efter nyheder, der er mere end to måneder gamle, så kig i vores arkiv.

Husk at du også kan læse TEKNIQs medlemsorientering.

 • 17 jan 2018

  Har I Danmarks bedste arbejdsmiljø?

  Igen i år uddeler Arbejdsmiljørådet ære og hæder til danske arbejdspladser med et godt arbejdsmiljø. Skal 2018 være året, hvor din virksomhed står på podiet?
 • 11 jan 2018

  TEKNIQ-råd satte fokus på fremtiden

  De kommende år rummer både masser af muligheder og udfordringer for installationsbranchen. Det blev slået fast af politikere, økonomer og fagfolk under det årlige TEKNIQ-rådsseminar, som blev afholdt den 10. januar i Køge.
 • 10 jan 2018

  Debatindlæg: Her er vores bud på en ny energispareordning

  Debatindlæg af adm. direktør Niels Jørgen Hansen bragt på Altinget Energi og Klima onsdag den 10. januar 2018
 • 09 jan 2018

  TEKNIQs Årsdage 2018

  Installationsbranchen forbinder Danmark med fremtiden – 4 regionale årsdage i maj,
 • 04 jan 2018

  Branchens rollemodeller er klar til DM i Skills

  Den 18.-20. januar mødes landets bedste lærlinge i Herning for at kåre danmarksmestrene i Skills. Og både elektriker- og vvs-energilærlingene er klar til at vise deres færdigheder frem for på den måde at vise de mange muligheder, erhvervsuddannelserne har at byde på.
 • 31 dec 2017

  Velkommen til 2018 – midt i en industriel revolution

  Det nye år er fyldt med muligheder for installationsbranchens virksomheder. Men det er også et år, hvor der ifølge adm. direktør i TEKNIQ, Niels Jørgen Hansen, skal være fokus på både at sætte yderligere gang i den digitale omstilling og på at sikre fremtidens arbejdsstyrke.
 • 22 dec 2017

  Det betyder finansloven for din virksomhed

  Den nye finanslov for 2018, der blev vedtaget 22. december, vil på en række områder komme til at påvirke el- og vvs-installationsvirksomhedernes dagligdag. Herunder kan du få et overblik over tre af de vigtigste punkter.
 • 21 dec 2017

  Telefonvagt mellem jul og nytår

  Vi er klar til at hjælpe vores medlemmer - også i juleferien.
 • 20 dec 2017

  Installationsbranchens rejse mod år 2025

  I 2018 vil TEKNIQ særligt sætte fokus på det digitale byggeri, IoT og installatøren som driftspartner. Men også fremtidens arbejdskraft, lederudvikling og branding af uddannelserne står højt på listen over det kommende års aktiviteter.
 • 14 dec 2017

  Potentiale for flere lærepladser på elektrikeruddannelsen

  TEKNIQ samarbejder med Dansk Industri om målrettet information til industri-, produktions-, og servicevirksomheder om, hvordan de kommer i gang med at uddanne elektrikerlærlinge.
 • 14 dec 2017

  Nye vejledninger om dialog i udbud

  Kom og vær med til lanceringen, når Værdibyg den 16. januar udgiver to nye vejledninger med anbefalinger til en god og værdiskabende udbudsproces.
 • 14 dec 2017

  Fire nye forretningsfag hos KEA

  Få værktøjerne til at gøre den daglige drift mere effektiv. KEA Kompetence udbyder nu fire nye fag, som styrker den forretningsmæssige kunnen hos el- og vvs-installatører. De nye fag er udviklet i et tæt samarbejde med branchen.
 • 11 dec 2017

  Håndværkerfradraget skal holde tyvene væk

  Når BoligJobordningen fra 2018 efter planen bliver permanent, vil det samtidig blive muligt at få fradrag ved installation af tyverialarmer. Få overblik over, hvad der er dækket af den nye ordning – og hvad der er gledet ud.
 • 07 dec 2017

  Må vi kopiere kørekortet?

  Den nye persondataforordning træder snart i kraft, og det betyder nye regler, der skal styr på. Må virksomheden for eksempel gerne tage en kopi af medarbejderens kørekort og lægge i personalemappen?
 • 01 dec 2017

  En dag med fokus på byggeriets fremtid

  Byggepolitik skal stå højere på den politiske dagsorden, og der skal tænkes i mere langsigtede løsninger. Det var der bred enighed om, da politikere og forskellige aktører fra byggebranchen i går var samlet til konference om byggeriets fremtid på Christiansborg.
 • 30 nov 2017

  Svendene vil have SH-opsparingen før tid

  Må virksomheden udbetale SH-opsparingen, når medarbejderne beder om det? Læs svaret fra TEKNIQs eksperter her.
 • 30 nov 2017

  Få rådgivning om farligt byggeaffald

  De største farer i det daglige arbejde i installationsbranchen er asbest og PCB. Nyt videncenter tilbyder gratis rådgivning om arbejdsmiljø og det farlige byggeaffald.
 • 27 nov 2017

  Fokus på byggeriets fremtid

  Der er stadig enkelte ledige pladser til konferencen på Christiansborg, hvor Hans Chr. Schmidt (V), Ole Birk Olesen (LA) og partiernes politiske ordførere debatterer fremtidens byggeri.
 • 27 nov 2017

  Elbranchens fremtid er digital

  I løbet af november har Dansk El-Forbund og TEKNIQ afholdt en række dialogmøder med deres medlemmer i hele landet. Og spørgelysten var stor blandt deltagerne.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.