Nyheder

Læs de seneste nyheder om og fra installationsbranchen.

Du kan også abonnere på TEKNIQs nyhedsbrev - så får du nyhederne leveret direkte til din indbakke cirka en gang om ugen.

Leder du efter nyheder, der er mere end to måneder gamle, så kig i vores arkiv.

Husk at du også kan læse TEKNIQs medlemsorientering.

 • 22 mar 2018

  Hvornår refunderes lønnen fra forældreorloven?

  Et medlem har udbetalt fuld løn under en medarbejderes orlov, men har ikke modtaget nogen refusion fra Udbetaling Danmark. Hvordan hænger det sammen? Se svaret fra TEKNIQs eksperter her.
 • 15 mar 2018

  Kampagne sætter fokus på ulykker i mindre virksomheder

  Arbejdstilsynet vil informere virksomhederne i bygge- og anlægsbranchen om, hvornår og hvordan arbejdsulykker skal anmeldes.
 • 08 mar 2018

  Når bygherre og hovedentreprenør bliver uenige

  Hvordan skal man som installatør forholde sig, når uenighed mellem bygherre og hovedentreprenør ender i en hævet aftale? TEKNIQs eksperter svarer et medlem.
 • 01 mar 2018

  Teknologi og fremtidens vvs-branche

  Kom med til dialogmøder, hvor vi sammen vil blive klogere på digitalisering, robotter, internet-of-things og andre af de teknologier, der i de kommende år vil forandre vvs-branchen.
 • 28 feb 2018

  Skal montøren have sygeferiepenge?

  Når en medarbejder har været syg i mere end seks uger, skal man så betale sygeferiepenge? Og hvordan er det med pensionen? Et medlem spørger TEKNIQs eksperter.
 • 22 feb 2018

  Et knæfald for vindmøllerne

  Debatindlæg bragt i Licitationen 22. februar 2018. Af Simon O. Rasmussen, underdirektør i TEKNIQ Installationsbranchen.
 • 21 feb 2018

  Skyd genvej til energikravene i BR18

  I forbindelse med det nye bygningsreglement - BR18 - har Videncenter for Energibesparelser i Bygninger opdateret sit gratis BR-værktøj, der giver en genvej til Bygningsreglementets energikrav ved renovering.
 • 06 feb 2018

  TEKNIQ-app i ny og forbedret udgave

  TEKNIQs app til vejledning og dimensionering efter de nye sikkerhedsregler er indtil videre downloadet mere end 7.500 gange. Nu kommer den i en version 1.1 – opdateret og tilrettet efter vores medlemmers ønsker.
 • 01 feb 2018

  Pension til fleksjobbere

  Skal pensionsbidraget indbetales til PensionDanmark, når det drejer sig om en medarbejder i fleksjob? Sådan spørger et medlem, og TEKNIQ kommer med svaret.
 • 01 feb 2018

  Samtale fremmer forståelsen i udbud

  Branchesamarbejdet Værdibyg arbejder for bedre byggeprocesser, og nu er to nye vejledninger om udbudsprocessen klar.
 • 30 jan 2018

  Medarbejderne var på briksen 22.000 gange i 2017

  22.000 gange i 2017 fik medarbejderne under TEKNIQs overenskomster glæde af behandlinger via deres sundhedsordning i PensionDanmark.
 • 25 jan 2018

  Relancering af Bygergo.dk

  Mandag den 29. januar 2018 relanceres hjemmesiden bygergo.dk, som præsenterer arbejdsmiljøvenlige tekniske hjælpemidler og ergonomisk gode løsninger til bygge- og anlægsbranchen.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.