Louise Andersen

Louise Andersen

Annoncekonsulent

annonce@
tekniq.dk

3190 1155

Mød TEKNIQ på årets store vvs-messe

Den 22.-24. april åbner VVS'15 dørene i Odense. Årets tema er energioptimering og energibesparelser - og TEKNIQ står klar ved stand 6135.

VVS'15 forventer 8.000 gæster i Odense Congress Center til messen, som byder på foredrag og netværk og 195 udstillere,

– Alle stande er udsolgt. Det gør, at der bliver et bredt udvalg af produkter og idéer, som installatørerne kan tage med sig hjem. Samtidig er det et positivt tegn. Det tyder på, at producenter og grossister mener, der er grøde i forårsluften, mener Birger T. Christiansen, konsulent i TEKNIQs tekniske afdeling, og opfordrer vvs’erne til at kigge forbi den fynske hovedstad.

Besøg TEKNIQs stand

TEKNIQ har til huse ved stand nummer 6135. Her vil der dagene igennem være et stærkt hold af tekniske specialister og jurister. Alle er klar til at tage en snak om alt fra overordnede erhvervspolitiske spørgsmål til meget specifikke tekniske sager. 

– Et af vores ønsker ved at være på VVS’15 er at bakke op om messens budskab med energibesparelse og energioptimering. Det er meget i tråd med det arbejde, vi laver i TEKNIQ og også det, som medlemmerne møder i deres dagligdag, forklarer salgs- og projektleder Jacob Björnsson fra TEKNIQs kommunikationsafdeling.

Fakta om messen

  • Foregår i Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense 
  • Onsdag 22. april og torsdag 23. april er åbningstiden 09.00-17.00
  • Fredag 24. april er messen åben fra 09.00-16.00
  • Gratis adgang – dog kræves registrering. Tilmeld dig her

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.