TEKNIQ holder konference om energispareindsatsen

25. august samler TEKNIQ politikere, organisationer, eksperter og aktører til en stor konference om hvordan Danmark kan spare mere energi for færre penge. Udgangspunktet er energiselskabernes energispareordning.

Danmark har forpligtet sig til ambitiøse klimamål. De skal bl.a. nås ved, at forbruget af energi reduceres.

Energiselskabernes energispareordning er en krumtap i indsatsen. Men ordningen har tabt noget af pusten, viser en omfattende evaluering fra Deloitte. Ordningen skal nu revideres og genforhandles, så der er mulighed for at forbedre den.

Inden aftalen mellem staten og energiselskaberne fornys, afholder TEKNIQ konferencen ”Energispareindsatsen – flere besparelser for pengene” den 25. august 2015 i IDA Mødecenter Kalvebod Brygge 31, København fra klokken 10 til 12.30 med efterfølgende frokostbuffet.

Konferencen er gratis og åben for alle medlemmer af TEKNIQ. På konferencen er der indlæg fra bl.a. Dansk Energi, Det Økologiske Råd, Deloitte, Videncenter for Energibesparelser og debat med medlemmer af Folketingets energiudvalg.

Tilmelding

Tilmelding til konferencen sker via e-mail til Vivi Jalsøe på vj@tekniq.dk 
Oplys venligst medlemsnummer ved tilmelding.

Program:

9.30 Registrering og kaffe

10.00 Velkomst og indledning

10.15 Der er fortsat mange energibesparelser at hente – hvor ligger potentialerne og hvilke forhold skal aftalefornyelsen adressere?

  • Vagn Holck, centerleder, Videncenter for Energibesparelser

10.40 Deloitte – præsentation af evalueringsrapportens konklusioner

11.15 De nye perspektiver

12.00 Paneldebat med spørgsmål fra salen

Energibesparelser i lyset af de energipolitiske perspektiver – den store sammenhæng. Paneldeltagere:

12.30 Afrunding

Efter mødet serveres stående frokostbuffet.


TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.