Jan Eske Schmidt

Jan Eske Schmidt

Videnspartner

jes@tekniq.dk

7741 1560

Planlægning får samarbejdet til at glide på byggepladserne

Byggeprojekter er næsten per definition præget af ændringer og uforudsete hændelser undervejs. Derfor skal byggeriets forskellige parter have gode rammer til at håndtere nye udfordringer i fællesskab.

Byggeprojekter er næsten per definition præget af ændringer og uforudsete hændelser undervejs. Derfor skal byggeriets forskellige parter have gode rammer til at håndtere nye udfordringer i fællesskab. Et byggeri er nemlig et fælles projekt mellem faggrupperne. 

Foreningen Værdibyg leverer viden om byggeprocesser og er dannet af byggebranchens tonegivende organisationer, herunder TEKNIQ. Værdibygs vejledninger bliver til i et samspil med byggeriets praktikere.

Værdibyg mener, regelmæssige planlægningsmøder med en periodeplan for de kommende seks uger er et godt grundlag for succesfulde byggeprojekter.

Men hvordan skal sådan en periodeplan med tilhørende ugeplan se ud? Det har Værdibyg et bud på, som du kan se, hente og bruge her.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.