Kontakt TEKNIQ

Overenskomster og Jura

tekniq@tekniq.dk

4343 6000

Introduktion til nyt el-akkordsystem

TEKNIQ inviterer sammen med Dansk El-Forbund til fyraftensmøder fem steder i Danmark.

Et nyt akkordsystem er vej. Det er baseret på uafhængige målinger, som indgår i et fælles IT-værktøj, som er let at anvende. Akkordsystemet, i daglig tale EBA, bygger på 15 års forarbejde.

På et gåhjem-møder opnås et grundlæggende kendskab til det nye akkordsystem EBA, som i løbet af 2016 afløser Landspriskuranten, som siden 1922 har været værktøjet til at udregne akkorder i el-faget.

Møderne holdes fem steder i Danmark, varer fra klokken 16.30 til cirka 19 og er inklusiv sandwich og forfriskninger.

Tilmelding til møderne - klik på det ønskede møde og udfyld felterne:

Møderne er gratis at deltage i.

Møderne er for alle medlemmer af Dansk El-Forbund og TEKNIQ, der udregner akkorder eller bistår ved arbejdet med akkorderne. 

EBA betyder Elbranchens Akkordsystem og er et avanceret IT-program udviklet til brug for tilbudsgivning og akkordafregning. Introduktionsmøderne følges op af kurser, et website og en telefonisk hotline med mulighed for personlig vejledning.

Introduktionsmødet anbefales særligt for virksomheder og elektrikere, der fremover vil benytte EBA ved tilbudsgivning og/eller akkordafregning. Øvrige medlemmer af TEKNIQ og Dansk El-Forbund er også velkomne til at deltage i de gratis møder.

For mere information om møderne kontakt Bent Lindgren, TEKNIQ, telefon 43 43 60 00 eller Christian Rosenkvist Elgaard, Dansk El-Forbund, telefon 33 29 70 00.

Brandingfilm om elbranchen

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.