Anne Birkelund

Anne Birkelund

Kommunikationschef

tekniq-arbejdsgiverne-linkedin

7741 1566

anb@tekniq.dk

Hjælp ministeren med forslag

Transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt vil i det nye år holde fem regionale fyraftensmøder. Han vil gerne have ideer til, hvad der skal foregå på møderne.

Transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt (V) vil på tour Danmark rundt for at møde byggeriet og installatørerne. Du kan foreslå lokale oplægsholdere, som giver ministeren nyt om, hvad der rører sig i branchen.

Møderne holdes for at give et aktuelt billede af ministerens nye arbejdsområde. Hans ønske er at holde et møde i Nordjylland, et i Midtjylland, et i Sønderjylland, et på Fyn og et på Sjælland.

Hvert møde skal have sine egne, lokale/regionale oplægsholdere. Måske er det noget for dig? Måske du kender en, som brænder for et emne eller har en interessant historie, som kan være med til at fortælle ministeren om vores spændende branche og de betingelser, den har for vækst?

Ministeren er interesseret i at høre alle i branchen, lærlinge, arbejdsmænd, formænd, ledere som direktører og ejere. Han vil gerne hele værdikæden igennem også. 

Dato og sted for møderne er endnu ikke fastlagt. TEKNIQs medlemmer bliver inviteret til møderne, når vi kender datoerne. 

Har du forslag til en oplægsholder, måske et spændende sted at holde mødet eller en god idé, TEKNIQ kan bidrage med i planlægningen af møderne, så kontakt Niels Møller i kommunikationsafdelingen på mail nim@tekniq.dk senest den 8. januar 2016.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.