TEKNIQ-medlem vinder pris

Knudsker El løb med prisen i kategorien 'Planlægning', da vinderne af konkurrencen 'Danmarks mest IT-modne entreprenør- og håndværkervirksomhed' blev kåret af Mester Tidende i samarbejde med Basit A/S.

Ud af 68 nominerede virksomheder blev fem fundet værdige til at modtage en førsteplads i kategorierne 'Administration', 'Udførelse', 'Tilbudsgivning', 'Aflevering' og så altså 'Planlægning', som den bornholmske elvirksomhed blev vinder af.

Knudsker El ApS bruger it-værktøjer til at styre planlægning og kapacitet i virksomheden. De elektroniske rutiner omfatter også materialer og ugesedler - og papir bruges ikke længere i virksomheden. Til sammen betyder det, at registreringerne er meget mere sikre, og at information om driften er nemmere at få udbredt.

Dommerkomiteen har desuden lagt vægt på, at vindervirksomhederne bruger standard it-værktøjer, som andre virksomheder også umiddelbart kan implementere. 

Det skriver Licitationen.


TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.