Seks nye modtagere af Installatørprisen

TEKNIQ har uddelt Installatørprisen til seks nyuddannede. Modtagerne er de bedste på hvert af de hold, der dimitterede fra erhvervsakademierne i december og januar.

Prisen, der er uddelt siden 2004, går til den studerende, der opnår den højeste karakter og består autorisationsprøven på el- og vvs-installatøruddannelsen på hvert erhvervsakademi. Prisen har siden 2011 også været uddelt til den bedste studerende på energiteknolog-uddannelsen.

Prisen er her i vinter gået til:

  • Kasper Friis, Hasle, elinstallatør fra Erhvervsakademi Dania, modtog prisen ved en ceremoni den 18. december 2014 med deltagelse af installatør Carsten Pries, som repræsenterede TEKNIQ.
  • Martin Søndergaard Poulsen, Smørum, energiteknolog fra Københavns Erhvervsakademi (KEA), modtog prisen ved en ceremoni den 23. januar 2015 med deltagelse af kredsformand for TEKNIQ EL København, Benny Nielsen.
  • Asbjørn Fonnesbæk, København, elinstallatør fra Københavns Erhvervsakademi (KEA), modtog prisen ved en ceremoni den 23. januar 2015 med deltagelse af kredsformand for TEKNIQ EL København, Benny Nielsen.
  • Jesper Trane Hansen, Hvidovre, vvs-installatør fra Københavns Erhvervsakademi (KEA), modtog prisen ved en ceremoni den 23. januar 2015 med deltagelse af kredsformand for TEKNIQ EL København, Benny Nielsen.
  • Kenneth Flou, Aalborg, elinstallatør fra UCN University College Nordjylland, modtog prisen ved en ceremoni den 29. januar 2015 med deltagelse af kredsformand for TEKNIQ EL Aalborg-Himmerland, Michael Wullf.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.