VVS-messen bliver større end nogensinde

VVS' 15

I slutningen af april er det tid til et af årets absolutte højdepunkter for vvs-branchen: VVS’15 åbner dørene i Odense

Et rekordhøjt antal udstillere på et rekordstort areal: Overliggeren er højere end nogensinde før, når den store vvs-messe VVS’15 byder de forventede 8.000 deltagere velkommen i Odense Congress Center den 22.-24. april 2015.

– Alle stande er udsolgt. Det gør, at der bliver et bredt udvalg af produkter og idéer, som installatørerne kan tage med sig hjem. Samtidig er det et positivt tegn. Det tyder på, at producenter og grossister mener, der er grøde i forårsluften, mener Birger T. Christiansen, konsulent i TEKNIQs tekniske afdeling.

Han opfordrer vvs’erne til at kigge forbi den fynske hovedstad.

– Det specielle ved Odense er, at det er messen for vvs i Danmark. Du får sat ansigt på leverandørerne og opdager måske nogle nye leverandører, som det er værd at kigge efter. Du får simpelthen inspiration til hverdagen og chancen for at møde gode kolleger, siger Birger T. Christiansen.

Årets tema er energioptimering og energibesparelser.

– Det giver god mening. Energibesparelser hører til i vvs-branchen og er naturligt nok stadig et højaktuelt emne, lyder det fra Birger T. Christiansen.

Medlemmernes hverdag

TEKNIQ har sin egen stand på messen.

– Et af vores ønsker ved at være på VVS’15 er at bakke op om messens budskab med energibesparelse og energioptimering. Det er meget i tråd med det arbejde, vi laver i TEKNIQ og også det, som medlemmerne møder i deres dagligdag, forklarer salgs- og projektleder Jacob Björnsson fra TEKNIQs kommunikationsafdeling.

Han fortsætter:

– Vi er der som installatørernes arbejdsgiverorganisation. Derfor er vores andet ønske at bringe sekretariatet fra Glostrup til Odense. Vi dukker op med et stærkt hold af vores tekniske specialister og jurister. Alle er klar til at tage en snak om alt fra overordnede erhvervspolitiske spørgsmål til meget specifikke tekniske sager. Vi har to mødeområder, hvor alle kan få en god sludder med TEKNIQs ansatte.

Jacob Björnsson forklarer, at det er vigtigt at signalere, at TEKNIQ er specialiseret og målrettet vvs og kan levere den service og tungere rådgivning, som vvs-installatørerne har brug for.

– Samtidig betyder det også noget for os at høre, hvad der rører sig og være en del af medlemmernes hverdag.

Tid og sted

  • Sted: Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense
  • Onsdag den 23. april og torsdag den 24. april er åbningstiden 09.00-17.00
  • Fredag den 25. april er messen åben fra 09.00-16.0
  • Gratis adgang – dog kræves registrering. Tilmeld dig her
Kilde: VVS’15

Stor messe

  • Projektchef Michael Helm fra VVS’15 forventer 195 udstillere. Det er sytten flere end i 2013
  • Uddannelse er i fokus: I samarbejde med det faglige udvalg bag vvs- og energiuddannelserne er der ”skoledag” for afgangsklasserne for de kommende vvs’ere onsdag den 22. april. Eleverne bliver præsenteret for en række tekniske seminarer inden for nogle udvalgte emner. Torsdag får de installatørstuderende deres egen studiedag
  • På Energiens Torv lokker 29 foredrag med frisk viden. Temaet er ”Energioptimering” med fokus på besparelser, tilbagebetalingstider og indeklima
Kilde: VVS’15

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.