TEKNIQ er klar til Building Green

TEKNIQs budskab er klart på messen Building Green: Installatøren har det grønne overblik.

Installationsvirksomhederne sidder med nøglen til fremtidens grønne bygninger i Danmark, når elektrikerens intelligente installationer og overvågning mikser sig med vvs’ernes velkomponerede ventilationssystemer og vandbesparende armaturvalg.

Derfor bruger TEKNIQ messen Building Green, som afholdes 28. og 29. oktober i Forum, København, til at sætte fokus på vedvarende energiløsninger og grønne byggeteknologier.

– Installatøren kan levere det tekniske overblik i mange former – også på en eksklusiv måde, fortæller underdirektør Simon O. Rasmussen fra TEKNIQ.

På TEKNIQs stand kan du eksempelvis se videooptagelser, der viser, hvordan en B&O-butik – i samråd med elinstallatøren – får installeret intelligent bygningsautomatik, som sikrer, at en række funktioner kan styres via tablets og smartphones.

Smarthome

Sikringsgruppen, der er en sektion under TEKNIQ, deltager også på messen. Sikringsgruppen deltager i seminaret ”Smarthome – den tænkende ejendom” den 28. oktober kl. 11.45 på Energiens Torv.

– Udover at være bæredygtige skal fremtidens bygninger også være sikre og trygge boliger og arbejdspladser, siger TEKNIQ-konsulent Mads Risgaard Knudsen, der er tovholder for Sikringsgruppen.

På messens anden dag, den 29. oktober klokken 09.15, er der ventilation på programmet. TEKNIQ holder et seminar om LVE-ordningens mulige afløser. Her deltager FAV (Foreningen af Ventilationsfirmaer) naturligvis.

Building Green

  • Messen Building Green afholdes for femte gang den 28. – 29. oktober 2015 i Forum København.
  • Du finder TEKNIQ på stand nummer 139.
  • TEKNIQ er hovedarrangør af to oplæg: 28. oktober klokken 11.45 på Energiens Torv er det om ”Smarthome – den tænkende ejendom”. 29. oktober klokken 09.15 er der seminar om LVE-ordningens mulige afløser.
  • Building Green er Danmarks største fagmesse for bæredygtige, grønne og energieffektive bygninger og bygningsteknologier.
  • Årets program indeholder mere end 80 talere og 25 seminarer. Her får du mulighed for at holde dig ajour med de nyeste trends, politiske tendenser og innovative nyheder fra branchen.
  • I 2014 lagde knap 5.000 besøgende vejen forbi.
  • Gratis adgang, men du skal printe en billet i forvejen. Det gør du her.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.