Tina Voldby

Tina Voldby

Underdirektør

tvo@tekniq.dk

7742 4238

Lærlingesucces fyldte radiobølgerne

Installationsvirksomhederne går forrest, når det gælder om at uddanne lærlinge. Den historie kom i høj grad til at præge radioavisen den 19. december.

"Vvs- og elektrikeruddannelserne er meget andet end rør, wc og stikkontakter."

Det var et af hovedbudskaberne, da Tina Voldby, underdirektør hos TEKNIQ, den 19. december var hovedperson i dækningen af installationsvirksomhedernes store succes med at uddanne lærlinge. I alt fire forskellige radioindslag på henholdsvis P1 og P3 satte fokus på, hvordan og hvorfor netop installationsbranchen giver plads til så mange lærlinge - især når man sammenligner med øvrige brancher.

Fra januar til og med oktober i år steg antallet af nye praktikpladsaftaler i installationsbranchen således med 14 procent. Til sammenligning ansatte de øvrige byggefag fem procent flere lærlinge, mens der for samtlige erhvervsuddannelser var tale om et faldt på én procent i antallet af nye praktikpladsaftaler.

Du kan høre alle nyhedsindslagene fra den 19. december her:

P1 - kl. 16.00

P3 - kl. 17.00

P1 - kl. 18.00

P1 - kl. 19.00

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.