Anne Birkelund

Anne Birkelund

Kommunikationschef

anb@tekniq.dk

7741 1566


TEKNIQ glæder sig over stor lufthavnsinvestering

Ingen grund til bekymring. Installationsbranchen kan løfte opgaverne, også med at udvide Københavns Lufthavn.

Københavns Lufthavn skal udvides for 20 milliarder kroner. Arbejdet medfører udvidelse af både terminaler og landingsbaner og bliver den største privatfinansierede opgave i Danmarkshistorien.

”Vi er meget glade for, at Københavns Lufthavne investerer massivt i Danmark. En større lufthavn gavner hele landet, og det vil være installationsbranchen, der skal udføre de mest avancerede opgaver i det omfattende projekt,” siger TEKNIQs adm. direktør Niels Jørgen Hansen.

Klar til opgaven

”Ingen behøver ikke være bekymret for, om installationsbranchen kan løfte opgaven. Det kan vi,” siger Niels Jørgen Hansen.

Dermed maner han de spekulationer til jorden, der måtte være om, hvorvidt der er elektrikere nok til at udføre arbejdet i den store lufthavsudvidelse.

”Branchen er endnu ikke mandskabsmæssigt på niveau med 2008, hvor vi var allerflest. Og så er en stor del af de mandskabskrævende byggeopgaver, som findes lige nu, jo afsluttet, når lufthavnen går i gang med de nye installationer,” siger Niels Jørgen Hansen.

KLIK HER: Læs mere om lufthavnens udvidelse

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.