89.000 kroner ekstra på pensionskontoen i 2015

Medarbejdere med pension i PensionDanmark kan glæde sig over, at pensionsopsparingen er vokset markant i 2015.

En typisk medarbejder med pension i PensionDanmark har i 2015 fået 89.000 kroner ekstra ind på pensionskontoen. 

En medarbejder, der gik ind i året med en pensionsopsparing på 633.000 kroner, kan konstatere, at pensionsopsparingen i 2015 er vokset til 722.000 kroner. Pensionsindbetalingerne udgør 41.000 kroner, mens forrentningen af PensionDanmarks investeringer giver den typiske medarbejder 48.000 kroner.

- Tallene betyder, at pensionskontoen for en typisk medarbejder er vokset med i alt 14 procent i 2015. Det skyldes selvfølgelig de solide pensionsindbetalinger på almindeligvis 12 procent af lønnen, der er aftalt i overenskomsterne. Og det skyldes et fornuftigt investeringsafkast, der går direkte videre til medarbejderne. Det er størrelsen af pensionsopsparingen på tidspunktet for pensionering, der afgør, hvor stor den årlige pension bliver. Så den årlige pension, medarbejderne kan se frem til, er også vokset med 14 procent, siger adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark.

Ansatte på vvs- og elområdet skal omfattes af en pensionsordning i PensionDanmark.

Det kan du læse mere om her

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.