Anne Birkelund

Anne Birkelund

Kommunikationschef

tekniq-arbejdsgiverne-linkedin

7741 1566

anb@tekniq.dk

Kom til fyraftensmøde med byggeriets minister

TEKNIQ opfordrer alle til at deltage, når transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt (V) i februar, marts og april holder fyraftensmøder med byggeriet.

Nu får alle muligheden for at deltage i direkte debat med byggeriets egen minister og hans nærmeste embedsmænd. Ministeren og ministeriet tager landet rundt for at møde så mange forskellige mennesker fra installationsbranchen og de øvrige byggebrancher.

Lærlinge, arbejdsmænd, projektledere, beregnere, formænd, ejere og fejedrenge – alle er velkomne på møderne. Tanken er, at hele branchen kan møde ministeren. Og at ministeren kan få inspiration af alle, der arbejder i branchen.

De fire møder afholdes:

Aalborg, 17. februar
Ry, 18. februar
Slagelse, 3. marts
Odense, 31. marts
Haderslev, 9. april

Møderne varer cirka tre timer hver. Kun mødedatoerne og byerne er i øjeblikket lagt fast. Tidspunktet er endnu ikke fastlagt, men ministeriet oplyser, at der er tale om fyraftensmøder.


Reservér allerede nu dagen. Mere information følger.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.