Kampagne mod værktøjstyveri

Minimér risikoen for at få stjålet dit værktøj i bilen – og gør det sværere for tyven at sælge det videre, hvis uheldet alligevel er ude.

Det er essensen af en kampagne fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, som kører på blandt andet Facebook lige nu. Der er også lavet en folder med gode råd.

Håndværkerne opfordres til at mærke værktøjet – synligt eller usynligt – og fortælle tyven om det via et klistermærke på bilen. Det er nemlig svært at sælge mærket tyvegods videre til hælere, så håbet er, at tyven opgiver på forhånd.

Politiet vil nogle morgener i juni komme forbi XL-byg og Stark på Sydsjælland og Lolland-Falster for at fortælle mere om mærkning af værktøj og uddele klistermærker til at sætte på bilen.

www.facebook.com/ssjlfpoliti kan du se, hvornår politiet er ved de lokale byggemarkeder og deltage i en konkurrence om et weekendophold.

Kampagnen løber frem til den 24. juni.

Hent kampagnefolder

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.