Medarbejdernes muligheder i PensionDanmarks sundhedsordning

Medarbejderne har mange forskellige muligheder for at få hjælp i den sundhedsordning, som er en del af pensionsordningen for langt de fleste med pension i PensionDanmark.

Der er fx hjælp at hente, hvis medarbejderne døjer med ondt i kroppen, stress, for meget alkohol, eller hvis de har brug for en hurtig diagnose på, hvad de fejler.

Medarbejderne kan blandt andet få behandlinger hos en fysioterapeut, kiropraktor, massør eller zoneterapeut, hvis de har problemer i led, muskler og sener. Og man behøver ikke gå til lægen først. Medarbejderne har også mulighed for at få psykologhjælp eller misbrugsrådgivning via telefonen.

Medarbejderne kan bestille tid på pension.dk/sundhed eller ringe 7010 0806 alle hverdage mellem kl. 8 og 21. De kan også bestille tid til behandlinger og finde det sundhedscenter, der er nærmest, via PensionDanmarks app.

Her kan du se en video, hvor PensionDanmark præsenterer nogle af de mange muligheder.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.