TEKNIQ var med til at kåre fremtidens lobbyister

Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ, præsenterer dommerne ved afslutningen på lobbyistspillet under Folkemødet 2016.

Første dag af årets Folkemøde blev afholdt i smuk solskin og bød blandt andet på afgørelsen af årets lobbyistspil.

26.000 gæster på en solskinsbeklædt torsdag var det opløftende facit for førstedagen af årets Folkemøde i Allinge på Bornholm.

Den sjette udgave af det årlige stormøde for politikere og interesseorganisationer i alle afskygninger er blevet udvidet til at dække et endnu større område ved havnen i Allinge. Men alligevel var både moler og græsplæner dagen igennem fyldt af de mange besøgende.

Det var også tilfældet i TEKNIQs og Dansk Byggeris telt, der blandt andet fungerede som arena for finalen i årets lobbyistspil, der blev åbnet af Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ. Her skulle en række danske ungdomsorganisationer konkurrere i evnen til at argumentere for fornuften i en lang række forskellige emner – lige fra afgiftsreglerne for nødder og til, hvorvidt håndkøbsmedicin skal mere frem i lyset i supermarkederne.

Da facit blev gjort op, efter en tæt finale, var det Dansk Folkepartis Ungdom, der løb med titlen og gavekortet på 1.000 kroner til den lokale vinstue.

Fredag starter Folkemødet for alvor med en lang række debatter og andre arrangementer – ikke mindst i TEKNIQ/Dansk Byggeri-teltet, som du kan se hele programmet for her!

 Folkemøde 2016   Vinderen af årets udgave af lobbyistspillet blev Dansk Folkepartis Ungdom.

Foto: Jesper Melgaard 


TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.