Bjørn Hove

Bjørn Hove

Konsulent

bho@tekniq.dk

7742 4241

Simon O. Rasmussen

Simon O. Rasmussen

Underdirektør

sra@tekniq.dk 

7741 1551

Nye tilbud til medlemmerne

TEKNIQ præsenterede to nye tilbud til medlemmerne på EL&TEKNIQ-messen, som bliver afholdt i Odense i denne uge.

I disse dage benytter TEKNIQ EL&TEKNIK-messen i Odense til at præsentere TEKNIQ Produktivitetsmåler og TEKNIQ Energicenter.

Udviklingskonsulent i TEKNIQ Bjørn Hove forklarede de besøgende TEKNIQ-medlemmer, hvordan de kan hæve virksomhedens produktivitet ved at indtaste driftsdata i produktivitetsmåleren, som er et let anvendeligt Excel-ark.

- Når man begynder at registrere eksempel salgsproduktivitet og spildkørsel, får man et overblik, der gør, at man kan begynde at forbedre driften på de punkter, lød det fra Bjørn Hove.

Læs mere om TEKNIQ Produktivitetsmåler her

Tilskud til energibesparelser

TEKNIQ Energicenter, som skal gøre det nemmere for installatørerne at få tilskud fra energiselskabernes energispareordning, blev også præsenteret på messen.

Martin G. Andersen fra TEKNIQs samarbejdspartner Energysolution gennemgik, hvordan man via TEKNIQS hjemmeside kan sikre sig tilskud fra energiselskaberne, når man udfører energibesparende installationer hos kunderne.

- Systemet er lavet for, at det skal være nemmere for installatørerne at opnå tilskud. Det er en tidsbesparende løsning, lød det fra Martin G. Andersen.

Læs mere om TEKNIQ Energicenter i Dansk VVS

Gå til TEKNIQ Energicenter

På messens fællesscene ”Fagligt Forum” er TEKNIQ også repræsenteret med flere indlæg. Onsdag fortalte konsulent Kelvin Strømholt om den nye elektrikeruddannelse og Jesper Sandberg, der er konsulent i teknisk afdeling, gav de besøgende et indblik i de nye elsikkerhedsregler.

Fotos: Jeppe Carlsen

EL&TEKNIK 2016  EL&TEKNIK 2016
EL&TEKNIK 2016
 EL&TEKNIK 2016

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.