Få hjælp til sygemeldte medarbejdere

Langtidssyge medarbejdere kan koste dyrt. Men der er hjælp at hente i medarbejdernes pensionsselskab. PensionDanmark har nemlig etableret et sundhedsteam, der tilbyder virksomhederne hjælp til at håndtere sygefravær.

PensionDanmarks sundhedsteam består af sygeplejersker og socialrådgivere, hvor virksomheder kan få telefonisk hjælp til at håndtere sygemeldte medarbejdere eller medarbejdere, der ofte er syge.

Det nye team sidder klar til at give virksomhederne råd og vejledning. Medarbejderen skal blot være omfattet af sundhedsordningen via sin pensionsordning. Ring på 7012 1335 alle hverdage mellem klokken 8 og 21.

Også rådgivning til medarbejderne

Medarbejderne kan også selv ringe og få hjælp hos sundhedsteamet, der spørger ind til deres problemer og hjælper dem videre til den rigtige behandling. Det kan fx være hos en fysioterapeut eller måske en psykolog. På den måde kan man måske undgå en langtidssygemelding, og medarbejderne skal ikke selv have penge op af lommen.

Sundhedsteamet er en del af medarbejdernes sundhedsordning. Ordningen giver også medarbejderne mulighed for at få forebyggende behandlinger, hvis de har ondt i fx ryggen eller skulderen.
 

Læs mere på pension.dk/sundhed

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.