Nicolai Siegumfeldt

Nicolai Siegumfeldt

Sekretariatschef

nsi@tekniq.dk

7742 4230

Vil droner og robotter afløse nutidens kabeltænger og skruetrækkere?

TEKNIQ og Dansk El-Forbund holdt konference om produktivitet og fremtidens byggeplads.

Vil droner og robotter afløse nutidens kabeltænger og skruetrækkere? Vil fremtidens elektriker være udstyret med virtual reality-briller, og servicevognen med 3D-printer? 

I mandags holdt TEKNIQ og Dansk El-Forbund konference om produktivitet og fremtidens byggeplads, hvor alle de spørgsmål og flere til blev vendt.

Du kan hente rapporter og baggrund her: http://www.tekniq.dk/produktivitet

Konsulent Mette Thorkilsen fra Factor3 fortalte om produktivitet i elentrepriser. Foto: Jeppe Carlsen.


TEKNIQs formand, Henrik Fugmann, (th.) lytter begejstret. Anders Høeg Nissen (tv.) fra programmet Harddisken på DR var ordstyrer. Foto: Jeppe CarlsenProduktivitetsviden blev slugt. Foto: Jeppe Carlsen


Erik Lind Olsen, direktør for operational development i Caverion, talte om teknologi på byggepladserne. Foto: Jeppe CarlsenKonferencen var arrangeret af TEKNIQ og Dansk El-Forbund. Foto: Jeppe CarlsenHvad skal der til for at styrke produktiviteten i elbranchen? Det var der flere forskellige bud på i den afsluttende paneldebat mellem Jens-Olav Pedersen, Dansk El-forbund, Lars Bæk, Dansk El-forbund, Lars Holmegaard, SIF Gruppen, Mette Thorkilsen, Factor3, og Niels Jørgen Hansen, men alle var enige om værdien af det gode samarbejde. Foto: Jeppe Carlsen. 

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.