Danmarks bedste renovering

Konstabelskolen på Margretheholm løb med RENOVER prisen 2016.

I år er fjerde gang, at Realdania og GI uddeler RENOVER prisen til et renoveringsprojekt i særklasse, og det blev de københavnske ungdomsboliger på Margretheholm, der løb med sejren.

Den gamle, nedslidte teglstensbygning, som fra 1939 dannede ramme om Forsvarets Konstabelskole, er blevet renoveret ud- og indvendigt og indrettet til lejligheder til studerende.

- Det er forfriskende og inspirerende at se, hvordan slid og forfald kan iscenesættes som kvaliteter i et moderne renoveringsprojekt. Konstabelskolen er et glimrende eksempel på, at en bevaringsværdig bygning kan indrettes med nye funktioner med store brugsmæssige kvaliteter og med respekt for bygningens historie og arkitektur, siger Anne Skovbro, filantropidirektør i Realdania.

Vinderen af RENOVER prisen 2016 er udpeget af et valgkollegium bestående af 70 branchemedlemmer.

Det er håbet, at vinderprojekterne vil tjene som eksempler for fremtidige renoveringsprojekter og være med til at sætte fokus på renovering i Danmark.

Læs mere om vinderprojektet på renover.dk

Vinder af Renoverprisen 2016

Foto: Melissa Ørnstrup

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.