Tina Voldby

Tina Voldby

Underdirektør

tvo@tekniq.dk

7742 4238

Stor kampagne for erhvervsuddannelserne

Med penge fra Den A.P. Møllerske Støttefond og de fem regioner har 28 organisationer lavet en fælles kampagne, som støtter forældre i at lade børnene vælge en erhvervsuddannelse.

Mange forældre ved ikke særlig meget om erhvervsuddannelserne. Derfor undersøger de ikke alternativer til studenterhuen. Med kampagnen opfordres forældrene til at være åbne over for erhvervsuddannelserne.

De små film, som er centrale i kampagnen, egner sig rigtig godt til at blive delt på Facebook. Se et par af filmene herunder. Filmene kan også bruges på hjemmesider m.v.

Kampagnens mål er at sikre, at erhvervsuddannelserne bliver en del af samtalen, når forældre taler uddannelse med børnene. 

Organisationerne og regionerne vil gerne klæde forældre på til at hjælpe med uddannelsesvalget ud fra børnenes interesser og drømme.

Både vvs-energi- og elektrikeruddannelsen er omfattet af kampagnen. Vvs-energiuddannelsen med omtale i en af de små film, hvor børn fortæller om deres fremtidsdrømme. Elektrikeruddannelsen med omtale på kampagnens website – ditbarnsfremtid.dk


TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.