Tina Voldby

Tina Voldby

Underdirektør

tvo@tekniq.dk

7742 4238

Anne Birkelund

Anne Birkelund

Kommunikationschef

tekniq-arbejdsgiverne-linkedin

7741 1566

anb@tekniq.dk

Jagten på fremtidens klimahelte intensiveres

Både Facebook og film tages i brug i kampagnen ”Join fremtidens klimahelte”, der skal få flere dygtige unge til at tage en vvs-energiuddannelse. På mandag den 23. januar starter næste omgang af kampagnen.

TEKNIQ og Blik- og Rørarbejderforbundet sætter nu gang i næste runde af kampagnen ”Vvs-energiuddannelsen: Join fremtidens klimahelte”. 

- Vi vil gerne vise, at vvs-energiuddannelsen er en spændende teknisk erhvervsuddannelse, som samtidig åbner masser af jobmuligheder, siger Tina Voldby, direktør hos TEKNIQ.

Første del af kampagnen blev afviklet i maj 2016 og var med til at øge optaget på vvs-energiuddannelsen. 

Denne gang kommer kampagnen til at bestå af Facebook-annoncer, konkurrencer og en relancering af filmen ”Join fremtidens klimahelte”. Filmen vil bl.a. blive vist på skærme i fitnesscentre i Viborg og Nykøbing Falster, hvor de lokale erhvervsskoler har tilføjet netop vvs-energiuddannelsen til deres udvalg af erhvervsuddannelser. Også på Skills, hvor der kommer 60.000 unge, sættes der særlig spot på uddannelsen med konkurrencer og en særlig gimmick med det samme surfbræt, som blev brugt i filmen. 

- Kampagnen skal få endnu flere dygtige unge til at søge ind på vvs-energiuddannelsen. Og det er vigtigt, at vvs-installationsvirksomhederne er med til at sprede budskabet ved at ”like” og dele vvs-energiuddannelsens Facebook-side og opdateringer, siger Tina Voldby.

Man kan som installatør desuden downloade markedsføringsmaterialet på den officielle hjemmeside. Materialet kan fx bruges ved rekruttering af nye lærlinge. 

Besøg kampagnens Facebookside

Se kampagnefilmen her:

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.