Jesper Melgaard

Jesper Melgaard

Presseansvarlig

7741 1582

jme@tekniq.dk

Folkemøde ’17: Én million watt på spil i Allinge

TEKNIQ bød inden for til en gang ”Hvem Vil Være Millionær – Energy Special” under folkemødet på Bornholm. Se billederne fra arrangementet her.

Hvem vil være millionær - energy special

Regeringen har sat en ambitiøs målsætning om, at Danmark i 2050 skal være uafhængig af fossile brændstoffer. Men ved politikerne egentlig nok om, hvor det store energibesparelsespotentiale skal findes, og hvor det giver bedst mening at starte?

Under årets folkemøde i Allinge på Bornholm var TEKNIQ vært for en specialudgave af Hvem Vil Være Millionær, hvor den tidligere vært, Jes Dorph-Petersen, testede paneldeltagernes viden med god hjælp fra tilskuere og livliner – i form af formændene for TEKNIQ, Dansk El-Forbund og Blik- og Rørarbejderforbundet.

Quiz-deltagerne var Torben Møger, adm. direktør i PensionDanmark og Lars Christian Lilleholt (V), Energi-, Forsynings- og Klimaminister, på det ene hold og Magnus Heunicke, medlem af transport, bolig og bygningsudvalget samt Martin Damm, formand for KL, på det andet.

De blev stillet over for spørgsmål som ”hvilken type arbejdspladser får flest påbud fra Arbejdstilsynet pga. dårligt indeklima?” (svar: folkeskolerne) og ”hvor lang er tilbagebetalingstiden, når du udskifter et oliefyr med et biobrændselsfyr?” (svar: 4-5 år).

Duellen var tæt, men i sidste ende blev det hold ét, der løb med sejren og de 1.000.000 fiktive watt, der var til vinderne.

Læs mere om folkemødet på Twitter!

Se billeder fra folkemødet på Facebook!


Billeder fra quizzen:

Hvem vil være millionær - energy special

Hvem vil være millionær - energy special

Hvem vil være millionær - energy special

Hvem vil være millionær - energy special

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.