Bjørn Hove

Bjørn Hove

Konsulent

bho@tekniq.dk

7742 4241

Unik uddannelse udvikler vækstledere

TEKNIQ Vækstlederuddannelse er en ny uddannelse og den første af sin slags i Danmark.

Installationsbranchen står over for store udfordringer – og muligheder. Udenlandske virksomheder tager del i konkurrencen på det danske marked, kunderne køber selv stumperne, og forretningsmodellen skal konstant udvikles. 

TEKNIQ tilbyder nu ledere og direktører, der ser ændringerne som muligheder, en uddannelse, der skal sikre virksomheden vækst. Uddannelsen hedder TEKNIQ Vækstlederuddannelse. Målet er en markant forøgelse af omsætning, lønsomhed samt virksomhedens værdi eller aktiekurs på få år.

– Uddannelsen er et nyt og unikt initiativ i Danmark. Den retter sig mod de mest ambitiøse topledere i branchen, siger udviklingskonsulent Bjørn Hove, TEKNIQ. 

Jesper Elling, der er en af uddannelsens undervisere, forklarer:

– Hvis din virksomhed ikke vokser, så er den ved at dø. For accepterer du, at din virksomhed står stille eller endda går lidt tilbage, så får du ikke stillet de spørgsmål, som gør, at du kan vokse med 10-15 procent – eller endda på sigt holde virksomheden i live.

– En så stor vækst kræver nytænkning. Lederne på uddannelsen skal forstå, de ikke er sjakbajser, men ledere. De skal lægge skruenøglen væk og blive forelskede i lederrollen, konstaterer Jesper Elling. 

Konkret vækstprojekt 

Uddannelsen er delt op i fem moduler over syv dage. Efter en introduktion til konceptet vækstledelse sætter modul to fokus på de basale forhold, der skal være på plads i virksomheden, før den er klar til vækstledelse. Modul tre er spækket med praktiske redskaber til, hvordan du går hjem og engagerer medarbejderne i vækstprojekterne, så de ansatte bakker op og er motiverede. Modul fire handler om vækstcoaching af teams, som sikrer, at en større organisation kan tage de rette skridt til at forøge værdien. Modul fem runder af og samler op.

Gennem alle fem moduler kører deltagerne et konkret vækstprojekt i deres virksomhed. Projektet bliver besluttet på modul to, og resultaternes præsenteres på modul fem.

X10 Capital & Consulting

Således ser uddannelsen ud. Grafik: X10 Capital & Consult

Læs mere om uddannelsen og meld dig til.


TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.