Kelvin Strømsholt

Kelvin Strømsholt

Chefkonsulent

kas@tekniq.dk

7741 1581Kontakt TEKNIQ

Har du spørgsmål?

Kontakt Uddannelser

7741 1568

Netværksmøde for energifagfolk

Erhvervsakademiet Lillebælt inviterer til netværksmøde for at skabe øget sammenhæng mellem virksomheder og studerende på energiteknologuddannelsen.

Arrangementet foregår onsdag d. 8. november klokken 15.30 – 19.00 hos Erhvervsakademiet Lillebælt, Seebladsgade 1, 5000 Odense C. 

Eftermiddagens program vil bestå af tre faglige og inspirerende oplæg med præsentationer fra

  • En tidligere studerende, der fortæller om egne erfaringer som uddannet energiteknolog. 
  • En praktiker, der vil gøre os klogere på en specialiseret del af det energiteknologiske felt i branchen. 
  • En fagperson med specialiseret viden inden for et relevant fagområde.

Mellem de tre oplæg vil der være anledning til mulige praktikdrøftelser mellem virksomheder, der i forbindelse med tilmeldingen til netværksmødet har forhåndstilkendegivet interesse for eventuelt at have en praktikant, og studerende som skal i praktik. Den kommende praktikperiode er fra 1. februar 2018 til 24. april 2018. Praktikken er ulønnet. 

Efter dagens program vil buffeten blive åbnet, og her bliver der ligeledes mulighed for at skabe nye bekendtskaber og kontakter på tværs af branchefolk og studerende. 

Se hele programmet og tilmeld dig til netværksmødet 

Frist for tilmelding er d. 29.oktober 2018.TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.