Relancering af byggeproces.dk

Branchevejledningen relanceres med anbefalinger og værktøjer, og der inviteres i den forbindelse til en række gratis møder.

Hjemmesiden byggeproces.dk er en branchevejledning, som henvender sig til bygherrer, rådgivere, arbejdsmiljøkoordinatorer og entreprenører. Det er BFA Bygge & Anlæg, Bygherreforeningen, FRI, Danske Arkitektvirksomheder og Konstruktørforeningen, som står bag branchevejledningen. 

Branchevejledningen beskriver roller og ansvar i byggeprocessen med fokus på de enkelte aktørers arbejdsmiljøopgaver. Den indeholder anbefalinger, eksempler og værktøjer, som kan bruges til at sætte arbejdsmiljø på dagsordenen. 

Videntjenesten om arbejdsmiljø for bygherrer og rådgivere inviterer sammen med organisationerne bag til gratis møder i forbindelse med relanceringen. En række oplægsholdere vil fortælle om, hvordan arbejdsmiljø håndteres på projekt- eller organisationsniveau. 

Læs mere og tilmeld dig

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.