Forebyg længerevarende sygefravær

Medarbejdere med pension i PensionDanmark har typisk også en sundhedsordning. Men mange venter for længe med at bruge ordningen, når de for eksempel har ondt i ryggen.

Der er ingen grund til at vente, hvis det gør ondt.  Sundhedsordningen er gratis for medarbejderne, og der ingen krav om lægehenvisning til de første 15 behandlinger. 

Ordningen giver adgang til behandlinger hos blandt andre fysioterapeut, kiropraktor, massør eller zoneterapeut, hvis medarbejderne har problemer i led, muskler og sener. På den måde kan ordningen være med til at forebygge, at mindre gener udvikler sig til mere alvorlige skader og eventuelt længerevarende sygefravær. 

Medarbejderne kan også bruge sundhedsordningen, hvis de har problemer med for eksempel stress eller alkohol - eller har brug for en hurtig diagnose på, hvad de fejler. 

I sundhedsordningen er der også et sundhedsteam, der sidder klar til at give både medarbejdere og virksomheder råd og vejledning. Medarbejderen skal blot være omfattet af sundhedsordningen via sin pensionsordning i PensionDanmark. Ring på 7012 1335 alle hverdage klokken 8-21.

Læs mere om PensionDanmarks sundhedsordning


TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.