Jesper Melgaard

Jesper Melgaard

Presseansvarlig

7741 1582

jme@tekniq.dk

Varebilsindbrud fyldte mediestrømmen

Historien om stigningen i antallet af anmeldte tyverier fra varebiler har for alvor været på dagsordenen i de danske medier, siden TEKNIQ gjorde opmærksom på problemet.

Danske håndværksvirksomhedere – ikke mindst inden for installationsbranchen – er hårdt plaget af indbrud i servicebilerne. Faktisk steg antallet af anmeldelser på landsbasis med hele 35 procent fra 2016 til 2017.

Det påpegede TEKNIQ i sidste uge på baggrund af nye tal fra Rigspolitiet, som viste, at tyve over hele landet i stigende grad går på togt i installatørernes biler.

Historien blev hurtigt grebet af de danske medier – blandt andet på forsiden af Jyllands-Posten – hvilket også betød, at flere af TEKNIQs medlemmer trådte ind på sendefladen for at fortælle om deres udfordringer med uvelkomne gæster i servicebilerne.

Det gjaldt blandt andet Dan Jeppesen fra Tvilling VVS og medlem af TEKNIQ-råd Hovedstaden, som på TV2 Lorry kunne fortælle, at det koster ham omkring 40.000 kroner, hver gang tyve bryder ind i en af hans servicebiler.

Og på TV2 News kunne Tomas Kudsk fra AB-ELCO og formand for TEKNIQ-råd Sjælland fortælle, hvordan tyvene kun skal bruge få minutter på at bryde ind i bilerne.

Se indslaget med Dan Jeppesen

Se indslaget med Tomas Kudsk


TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.